Próbáld ki Te is!

 

Egy személyre szabott bemutató után adunk egy saját próba fiókot,  az alap adatbázist használja, és egy kampányt tudsz generálni vele. 

Csak egy kattintásra vagy attól, hogy Te is AI optimalizált tárgyakkal növeld közönséged aktivitását.

 

 

10 + 9 =

Gyakori kérdések

Van gyakorlati tapasztalatotok?

A rendszer már élesben bizonyított. A Szallas.hu alapitói új vállalkozásuk, a Pepita.hu webáruház indításától fogva kiemelt fontosságúnak tartják az innovatív technológiák alkalmazását.

A 2017-ben indult portál forgalma idén várhatóan meghaladja a 4 milliárd forintot, blogunkban pedig megnézheted hogyan növeltük a Petissimo bevételét közel 10%-al.

Át kell adnom az adatbázisomat?

Nem kell. A Lingusta működéséhez csak az általános kampánystatisztikákra van szükségünk. Ezekből tanulja meg a rendszer a Te közönségednél mi működik és mi nem. 

Mi alapján fizetek?

A felhasznált tesztek száma alapján.Havidíjas megújuló, illetve pre-paid csomagokból választhatsz.

Milyen eredményekre számíthatok?

Akár az első kampány után jelentős változás tpasztalható az email KPI-ok között. A rendszer segít, hogy újszerű kommunikációs formulákkal érd el közönséged és olyan szegmenseket is megszólíts, akiket eddig nem sikerült.

 

Mennyire egyszerű használni?

Nincs szükség integrációra.3 egyszerű lépés elég, hogy sikeres pályára állítsd email marketinged! Video és írott használati útmutató is segíti munkád.

Újra kell tanulnunk a hírlevél készítést?

A kampánykészítés jól bejáratott folyamatába nem avatkozunk bele. Hozd létre a kampányod a megszokott módon.

 

Miért próbáljam ki?

A partnerek szemszögéből a Lingusta hatékonyabb elérést, a közönség szempontjából pedig emberibb, ugyanakkor figyelemfelkeltőbb kommunikációt jelent.